XOOON - OTTA

OTTA

Collectie
eetkamerstoel - zwart 4-poots - Lady grijs of mint

Artella

eetkamerstoel - zwart 4-poots - Lady grijs of mint

199,-
Bekijk product
highboard 105 cm - 2-deuren + 1-lade + 2-niches (+ LED)

Otta

highboard 105 cm - 2-deuren + 1-lade + 2-niches (+ LED)

1.199,- 1.099,-
Bekijk product
eetkamertafel 220 x 100 cm

Otta

eetkamertafel 220 x 100 cm

999,-
Bekijk product
Creative Contrasts

Scandinavische woonstijl

Wil je je woonkamer omtoveren tot een Scandinavisch interieur? Bekijk dan vooral de OTTA collectie van XOOON. In deze collectie vormt wit de basis gecombineerd met opvallende contrasten. OTTA is veruit de meest contrastrijke collectie van XOOON. In de OTTA is het beste van het Noorden verzameld in één collectie. De Scandinavische meubels zijn tijdloos, functioneel en esthetisch. Het contrasterende materiaalgebruik in de meubels zorgt voor een duurzaam en gevarieerde collectie, die interessant blijft door de jaren heen. Zo raak je niet snel uitgekeken op je Scandinavische woonkamer.

Asymmetrical Balance

Scandinavische woonkamer met moderne twist

In de basis wordt er in voor een Scandinavische woonkamer veel gebruik gemaakt van licht. Dit komt doordat het in de Scandinavische landen snel donker is. Hierdoor is licht erg belangrijk in deze type woonstijl. Daarnaast zijn natuurlijke materialen zoals warm hout en metaal erg populair voor Scandinavische meubels. De OTTA collectie van XOOON is een mix van wit gelakt MDF en licht tramwood, hierdoor geeft het de Scandinavische meubels een frisse uitstraling. De antraciet gelakte niches met ledverlichting creëren diepte. De kastdeuren en laden zijn uitgerust met een soft-close-systeem en zijn asymmetrisch vormgegeven. De zwarte designpoten vervolledigen de strakke, eigentijdse en sobere vormgeving. Scandinavisch design zit soms in de kleinste details. Heb je gezien hoe de metalen designpoot van tafel OTTA in het tafelblad is in gefreesd?

Stunningly Scandinavian

Een licht interieur met Scandinavische tinten

De basis van een Scandinavische woonkamer is sober en vooral heel licht. In een licht interieur wordt elk straaltje daglicht optimaal benut. Dat lichte interieur wordt vervolgens ingericht met warme materialen. Nu vraag jij je af welke materialen je het beste kan uitzoeken en met welke Scandinavische kleuren je ze dan stijlvol kan combineren, toch? Hout heeft van nature een warme uitstraling en zorgt ervoor dat een Scandinavisch interieur niet kil wordt, maar juist fris oogt. Dankzij de stijlvolle mix van hout met lichte kleuren zoals wit en antraciet sluit de collectie dus perfect aan in een Scandinavisch interieur. De Scandinavische meubels combineren mooi met kleuren zoals zachte pastel- en grijstinten

XOOON nieuwsbrief ontvangen?

Meld je aan en blijf op de hoogte!

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van onze meest actuele aanbiedingen en laatste trends? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd mee met de laatste XOOON nieuwtjes!

Alle woonstijlen